Skip to content

Voorgaande projecten

Al meer dan 50+ organisaties concreet op weg geholpen.

Mede verantwoordelijk voor de uitvoering van het CO2-reductieprogramma van de VNG met als doel het stimuleren van CO2-reductie bij alle Nederlandse gemeenten

Ondersteuning bij een CO2-reductieprogramma onder andere doormiddel van het in kaart brengen van de CO2-voetafdruk en ontwikkelen van een duurzaamheidsdashboard voor de Mars International retail divisie.

Damen Dredging Equipment B.V. geholpen met het opzetten van een CO2-reductieprogramma volgens de normen van ISO14001 CO2-reductiemanagement. Op deze manier is invulling gegeven aan de EED eisen. De opdracht omvatte een nulmeting van de CO2-uitstoot, het opstellen van een reductieplan en inrichten van een KPI dashboard.

“Samen met ImpactNow snel en adequaat ons MVO beleid opgesteld en uitgerold. Prima communicatie en creatieve doch zeer bruikbare oplossingen in ideeën! ImpactNow past zich goed aan aan de organisatie en weet goed in te schatten wat er nodig is om tot een werkbaar resultaat te komen.” – Sebastiaan Winter (Directeur)

“Ik wil ImpactNow van harte aanbevelen aan ieder die duurzaamheid in zijn product of bedrijf heeft. Er is zeer consciëntieus en in prettige afstemming gewerkt. Ben ten alle tijden bereid hier meer informatie over te verstrekken. Ook over de CO2 voetafdruk en het materialenpaspoort Madaster.” – Henny van Benthem (Directeur)

“Koen is een no-nonsense adviseur, staat open en luistert goed, weet inhoudelijk van de hoed en de rand. Voor ons team verzorgde hij een erg leuke training waarin ieder zijn eigen voetafdruk kreeg te zien. Voor ons bedrijf maakte hij inzichtelijk wat onze CO2-uitstoot is, en waar we het beste als eerste actie kunnen ondernemen om deze naar beneden te brengen. Koen brengt focus aan, is geduldig en altijd bereid om nog even een extra stap te zetten. Ik kan een samenwerking met hem van harte aanbevelen!.” – Wim Feijen (Directeur Go2People Websites)

Verantwoordelijk voor de implementatie en onderhoud van de CO2-Prestatieladder.

Kiemkracht64_logo

“Het is fijn samen werken met Koen. Hij denkt mee en is flexibel waardoor het eindproduct een uniek product is geworden wat bij ons past ipv van een doorsneerapport wat bij niemand interesse wekt.” – Marion Boenders (Initiator Kiemkracht 64)

Ondersteunt in het meetbaar maken van de Sustainable Development Goals via een dashboard.

Bepalen van CO2-voetafdruk van de bedrijfsvoering van de Veiligheidsregio Utrecht, in totaal meer dan 70 locaties in de provincie Utrecht

Stout Pijpleiding & Technisch Installatie Bureau B.V. geholpen het opzetten van een CO2-reductieprogramma volgens de normen van ISO14001 CO2-reductiemanagement.

Dashboard login

Ook een persoonlijk duurzaamheidsdashboard? Neem hier contact op voor een demo of meer informatie