Skip to content

Go2People: Websites en platforms voor impactmakers

Uitdaging
Go2People, een toonaangevend webagency met een missie om digitale oplossingen te leveren aan missie-gedreven organisaties, stond voor de uitdaging om hun impact op milieu en samenleving beter te begrijpen en te verminderen. Deze uitdagingen strekten zich uit tot hun eigen bedrijfsvoering, inclusief kantooractiviteiten, woon-werkverkeer en inkooppraktijken. 
Oplossing
Go2People streefde ernaar om hun CO2-uitstoot tot nul te reduceren en nam verschillende maatregelen om dit doel te bereiken. Ze organiseerden workshops waarin alle medewerkers werden betrokken en hen werd geleerd hun persoonlijke ecologische voetafdruk te berekenen. Daarnaast werden medewerkers uitgedaagd om ideeën aan te dragen voor verdere reductie via een prijsvraag.
Resultaat
Door deze inspanningen heeft Go2People aanzienlijke vooruitgang geboekt. Ze hebben al meer dan 50% van hun CO2-uitstoot verminderd ten opzichte van 2019. Belangrijker nog, ze hebben nu een beter inzicht in hun impact en kunnen gerichter actie ondernemen om deze te verminderen.
Quote van klant: Wim Feijen, Directeur van Go2People Website, deelt zijn ervaring met de samenwerking met ons: “Koen is een no-nonsense adviseur, staat open en luistert goed, weet inhoudelijk van de hoed en de rand. Voor ons team verzorgde hij een erg leuke training waarin ieder zijn eigen voetafdruk kreeg te zien. Voor ons bedrijf maakte hij inzichtelijk wat onze CO2-uitstoot is, en waar we het beste als eerste actie kunnen ondernemen om deze naar beneden te brengen. Koen brengt focus aan, is geduldig en altijd bereid om nog even een extra stap te zetten. Ik kan een samenwerking met hem van harte aanbevelen!.” 

Dashboard login

Ook een persoonlijk duurzaamheidsdashboard? Neem hier contact op voor een demo of meer informatie