Skip to content

Wie we zijn

ImpactNow is een duurzaamheidsadviesbureau, waarbij we geloven dat duurzaamheid begint bij concrete actie. We zijn toegewijd aan het bieden van helder en praktisch advies om organisaties te helpen bij hun transitie naar meer duurzamere bedrijfsvoering. Met onze diepgaande expertise bieden we duidelijke inzichten en strategieën die niet alleen goed zijn voor de planeet, maar ook voor uw bedrijf.

Onze uitgangspunten

Concreet

We zetten ons in voor concrete, tastbare resultaten, waarbij duidelijke acties en duurzame uitkomsten centraal staan.

Kennis & kunde

We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en vertalen deze kennis en kunde naar onze diensten.

Samen

We geloven in de kracht van samenwerking, door het bundelen van krachten en kennis om gezamenlijk duurzame doelen te bereiken en positieve verandering te realiseren.

Ons team

Koen Sluys

Organisaties helpen écht stappen te laten zetten op het gebied van duurzaamheid.

Dat is de reden dat ik ben gestart met ImpactNow.

Met mijn analytisch skills, actiegerichtheid en creativiteit, zet ik mij in om mijn klanten zo goed mogelijk te helpen. Dit doe ik met veel plezier en geniet ervan wanneer deze stappen leiden tot concrete actie, nieuwe inzichten bij medewerkers en positieve impact.

Koen Sluys

Stijn van der Hoek

Met z’n allen naar een duurzamere wereld begint bij hetgeen wat jij en ik kunnen doen. Het in kaart brengen van de huidige situatie en daarmee concrete stappen zetten naar reductie is essentieel.

De combinatie van mijn creativiteit, klantgerichtheid en analytisch inzicht zorgt ervoor dat ik met klanten naar een optimaal resultaat toe werk.

Partners & samenwerking

Samen kom je verder. Vanuit die gedachte werkt ImpactNow samen met verschillende partijen. 

Bezoekadres

Social Impact Factory

Vredenburg 40

3511 BD Utrecht

Dashboard login

Ook een persoonlijk duurzaamheidsdashboard? Neem hier contact op voor een demo of meer informatie