Skip to content

Over ImpactNow

ImpactNow is een duurzaamheidsadviesbureau, waarbij we geloven dat duurzaamheid begint bij concrete actie. We zijn toegewijd aan het bieden van helder en praktisch advies om organisaties te helpen bij hun transitie naar meer duurzamere bedrijfsvoering. Met onze diepgaande expertise bieden we duidelijke inzichten en strategieën die niet alleen goed zijn voor de planeet, maar ook voor uw bedrijf.

Concreet

We zetten ons in voor concrete, tastbare resultaten, waarbij duidelijke acties en duurzame uitkomsten centraal staan.

Kennis & kunde​

We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en vertalen deze kennis en kunde naar onze diensten.

Samen​

We geloven in de kracht van samenwerking, door het bundelen van krachten en kennis om gezamenlijk duurzame doelen te bereiken en positieve verandering te realiseren.

Koen Sluys

Organisaties helpen écht stappen te laten zetten op het gebied van duurzaamheid. Dat is de reden dat ik ben gestart met ImpactNow.

Met mijn analytisch skills, actiegerichtheid en creativiteit, zet ik mij in om mijn klanten zo goed mogelijk te helpen. Dit doe ik met veel plezier en geniet ervan wanneer deze stappen leiden tot concrete actie, nieuwe inzichten bij medewerkers en positieve impact.

Koen Sluys
Nadine

Nadine Schellekens

Als junior consultant bij ImpactNow combineer ik mijn achtergrond in Industrieel Ontwerp en Duurzame Economie om bij klanten nieuwe mogelijkheden te ontdekken op het gebied van duurzaamheid. 

Achter de schermen buig ik mij over het analyseren van de data en het verwerken van de nieuwe inzichten in presentaties en rapportages. Vervolgens gaan Koen en ik in nauwe samenwerking met de klant aan de slag om de strategieën te bepalen die leiden tot duurzamer beleid, betrokkenheid van alle werknemers, en tastbare verandering. 

Referenties

Een aantal voorgaande projecten en resultaten.

Mede verantwoordelijk voor de uitvoering van het CO2-reductieprogramma van de VNG met als doel het stimuleren van CO2-reductie bij alle Nederlandse gemeenten

Ondersteuning bij een CO2-reductieprogramma onder andere doormiddel van het in kaart brengen van de CO2-voetafdruk en ontwikkelen van een duurzaamheidsdashboard voor de Mars International retail devisie.

Damen Dredging Equipment B.V. geholpen met het opzetten van een CO2-reductieprogramma volgens de normen van ISO14001 CO2-reductiemanagement. Op deze manier is invulling gegeven aan de EED eisen. De opdracht omvatte een nulmeting van de CO2-uitstoot, het opstellen van een reductieplan en inrichten van een KPI dashboard.

“Samen met ImpactNow snel en adequaat ons MVO beleid opgesteld en uitgerold. Prima communicatie en creatieve doch zeer bruikbare oplossingen in ideeën! ImpactNow past zich goed aan aan de organisatie en weet goed in te schatten wat er nodig is om tot een werkbaar resultaat te komen.” – Sebastiaan Winter (Directeur)

“Ik wil ImpactNow van harte aanbevelen aan ieder die duurzaamheid in zijn product of bedrijf heeft. Er is zeer consciëntieus en in prettige afstemming gewerkt. Ben ten alle tijden bereid hier meer informatie over te verstrekken. Ook over de CO2 voetafdruk en het materialenpaspoort Madaster.” – Henny van Benthem (Directeur)

“Koen is een no-nonsense adviseur, staat open en luistert goed, weet inhoudelijk van de hoed en de rand. Voor ons team verzorgde hij een erg leuke training waarin ieder zijn eigen voetafdruk kreeg te zien. Voor ons bedrijf maakte hij inzichtelijk wat onze CO2-uitstoot is, en waar we het beste als eerste actie kunnen ondernemen om deze naar beneden te brengen. Koen brengt focus aan, is geduldig en altijd bereid om nog even een extra stap te zetten. Ik kan een samenwerking met hem van harte aanbevelen!.” – Wim Feijen (Directeur Go2People Websites)

Verantwoordelijk voor de implementatie en onderhoud van de CO2-Prestatieladder.

Kiemkracht64_logo

“Het is fijn samen werken met Koen. Hij denkt mee en is flexibel waardoor het eindproduct een uniek product is geworden wat bij ons past ipv van een doorsneerapport wat bij niemand interesse wekt.” – Marion Boenders (Initiator Kiemkracht 64)

Ondersteunt in het meetbaar maken van de Sustainable Development Goals via een dashboard.

Partners & samenwerking

Samen kom je verder. Vanuit die gedachte werkt ImpactNow samen met verschillende partijen. 

Bezoekadres

ImpactNow zit in de Social Impact Factory

Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht

 

 

Dashboard login

Ook een persoonlijk duurzaamheidsdashboard? Neem hier contact op voor een demo of meer informatie