Over ImpactNow

Kernwaarden

Data gedreven

Ik ben ervan overtuigd dat er enkel een goede richting kan worden bepaald als de feiten boven tafel zijn. Door de juiste data inzichtelijk te krijgen kan dit inzicht worden gecreëerd.

Innovatief​

De wereld veranderd in rap tempo, waarin de onmogelijkheden van gisteren de mogelijkheden van vandaag zijn. Door mijn creatieve mindset ga ik opzoek naar innovatieve oplossingen.

Samen​

Er is niemand die een organisatie zo goed kent als haar eigen medewerkers. Daarom ga ik samen met de organisatie op zoek naar passende oplossingen.

Referenties

Voorgaande projecten en resultaten.

“Ik wil ImpactNow van harte aanbevelen aan ieder die duurzaamheid in zijn product of bedrijf heeft. Er is zeer consciëntieus en in prettige afstemming gewerkt. Ben ten alle tijden bereid hier meer informatie over te verstrekken. Ook over de CO2 voetafdruk en het materialenpaspoort Madaster.” – Henny van Benthem (Directeur)

Ondersteuning bij een CO2 reductieprogramma onder andere doormiddel van het in kaart brengen van de CO2 voetafdruk.

“Het is fijn samen werken met Koen. Hij denkt mee en is flexibel waardoor het eindproduct een uniek product is geworden wat bij ons past ipv van een doorsneerapport wat bij niemand interesse wekt.” – Marion Boenders (Initiator Kiemkracht 64)

“Samen met ImpactNow snel en adequaat ons MVO beleid opgesteld en uitgerold. Prima communicatie en creatieve doch zeer bruikbare oplossingen in ideeën! ImpactNow past zich goed aan aan de organisatie en weet goed in te schatten wat er nodig is om tot een werkbaar resultaat te komen.” – Sebastiaan Winter (Directeur)

Partners & samenwerking

Samen kom je verder. Vanuit die gedachte werkt ImpactNow samen met verschillende partijen. 


Koen Sluys

Koen Sluys

Certificaten & opleidingen

Duurzaamheid

Algemeen

Certificaat ‘CO2 prestatieladder voor adviseurs’ van Stichting Stimular

Msc. Information Management

Master thesis: Open data as a catalyzer of the energy transition: How data driven innovations with open data can be stimulated by a data provider.

Getraind op het gebruik van de tools van MVO-register

Bsc. Business Administration

Cursus: Circular Economy: An Interdisciplinary Approach. Certificaat

Cursus: SPCExSustainable Packaging in a Circular Economy. Certificaat

Prince II certificaat

Cursus: Carbon101xEssential tools for the low carbon economy. Certificaat